Pages

Thursday, April 19, 2012

Oja Farmec Nr 353 - rosu jelly NOTD

Am o relatie draguta cu ojele de la Farmec. Am folosit de la ei doua feluri de rosu (cel de aici fiind al doilea), niste neutre, ca baza pentru franken, lac transparent... numai de bine am de zis. Si la 7-8 lei, can't complain. Folosesc multe alte produse de la ei, dar asta e o poveste pentru alta seara :)

Oja Nr 353 este un rosul jelly. In sticla pare un rosu inchis, ca de cireasa amara. Pe unghie insa primul strat e aproape roz, cu al doilea mai vii de acasa :)) Si la al treilea te poti declara multumita, zic eu. In poza mi se vede linia unghiei libere, dar in realitate nu e asa evidenta. Mi-a placut foarte mult asta iarna s-o port cu glitter holografic pe varfuri, arata foarte sarbatoresc asa.

In functie de tipul de lumina ia alta nuanta. In prima poza am folosit blitz, in a doua, evident, nu - de asta a iesit asa prost.

Mi-as fi dorit sa fie crema, nu jelly, pentru ca asa cum e acum nu respecta deloc culoarea la care ma asteptam vazand sticla. Altfel, buna aplicare, finish stralucitor si tine bine pe unghii. De altfel, nu am de ce sa ma plang de ojele Farmec in general.

O poza furata de pe net, cu sticla - cam asa se vede in persoana, ca sa vedeti la ce ma refer cu diferenta de culoare.
See you soon!


No comments:

Post a Comment