Pages

Monday, June 24, 2013

Farmec Collection vara 2013: poze, swatch-uri

Am primit de a 2-a sau a 3-a zi dupa comanda coletul de la Farmec si mai jos puteti vedea fiecare dintre culori si particularitatile ei. Acolo unde am considerat ca seamana cu o nuanta mai cunoscuta, pe care s-o am si eu, am comparat.

Colectia contine 7 nuante -



Asa a aratat coletul meu - am primit cadou un repelent, care a picat la fix pentru ca intentionam sa imi iau asa ceva pentru vara, precum si cateva mostre.



Pool Party

Este culoarea mea preferata din colectie. Cautam un albastru vibrant, iar Pool Party este perfect pentru ceea ce imi doream. Imi aminteste de albastrul Greciei. A fost admirat intens :) Si deja imprumutat.

Doua straturi sunt suficiente pentru opacitate si se aplica fara probleme.




Pentru comparatie m-am dus catre celalalt albastru iubit din stash - China Glaze Electric Beat, care are o culoare mai deschisa si mai temperata, un sky blue.

Flip Flop

E un roz/corai foarte deschis, o nuanta discreta si placuta exact intre portocaliu si roz. Il vad ca o alternativa buna intre nuante neutre si portocaliul care e "pe val" anul asta. Imi place mult cum arata si e o culoare de care eu inca nu am mai purtat.

Am avut nevoie de 3 staraturi pentru opacitate. Fiindca e o culoare deschisa are nevoie de un pic de convingere :) pentru acoperire totala.




Exotic Dream

Si pentru ca ziceam de portocaliu - Exotic Dream este un rosu vermillion cu subton portocaliu. Este cea mai puternica nuanta, nuanta "statement" a colectiei.

Doua straturi pentru acoperire ca mai jos.




Mai jos am inclus comparatia dintre binecunoscutul rosu din colectia de baza Farmec (nr.352), un rosu true, si Exotic Dream.

Spring Break

Spring Break e un verde smarald cu mult glitter, intr-o baza semitransparenta. Aspectul pe unghie este aproape "frosty". Imi aminteste mai degraba de nuantele din colectiile de sarbatori de iarna datorita sclipiciului.

Am folosit 3 straturi pentru pozele de mai jos. Se pot aplica si doua, si atunci culoarea va fi o idee mai deschisa.




Cocktail

Nuanta Cocktail este "fratele" roz al lui Spring Break. In schimb, in Cocktail sclipiciul este mai rar si ia aproape forma de "flakie" cu nuante de argintiu, ciclam, si in lumina potrivita bate spre nuante de albastru.

Am folosit 3 staturi.




Am incercat sa prind toate nuantele in poze, mai jos se vede mai bine ciclam-albastru de care mentionam mai sus.

City Break

Un violet temperat si elegant, foarte purtabil. De cand am vazut poza lui m-a dus cu gandul la Flormar-ul cu care l-am comparat mai jos. In realitate, City Break e mult mai pigmentat iar Flormar-ul arata mai degraba ca un gri colorat si are o tenta de albastru.




Am comparat cu Flormar Supermatte M126:

Deep Dive

Un bleumarin cu particule stralucitoare, culoarea si profunzimea o dau tocmai sclipiciul. Pentru mine a fost surpriza acestei colectii pentru ca este genul de textura pretentioasa, iar rezultatul este OK.

Baza este neagra, apoasa, transparenta. Trebuie 3 straturi pentru o acoperire buna asa incat sa se stratifice suficient glitter care sa arate frumusetea culorii. Rezultatul merita efortul - uite ce frumos arata in macro-ul al doilea...love.




Si, da, am facut-o: am comparat Deep Dive cu Chanel Blue Satin - o oja de 20x mai scumpa. Rezultatul? Not bad. De notat ca Blue Satin are o baza bleumarin cu sclipici extrem de fin iar Deep Dive are o baza neagra cu sclipici mai vizibil.

(nota: 1 strat de Blue Satin, 3 straturi de Deep Dive.)

Last words

Culorile mele preferate sunt Pool Party si Exotic Dream, cele mai pigmentate culori.

Pana acum am purtat Pool Party, Deep Dive (cu Max Factor Fantasy fire deasupra), Exotic Dream si City Break.

Trebuie sa imi fac curai pentru Flip Flop care mi se pare ca se cearta cu subtonurile reci ale pielii mele :) Sa ma conving sa pot un ciclam cu sclipici (ciclam? da. sclipici? da. impreuna? oooh e altceva - Cocktail). Iar Spring Break se numara printre cele care ma tenteaza cel mai putin - asta in ciuda faptului ca sunt o maniaca a verdelui.

Astept cu nerabdare colectia urmatoare :)





12 comments:

  1. Foarte frumoasa prezentarea colectiei :) detaliata :D Mie imi surad cam toate in afara de Cocktail si spring break, dar mai au de asteptat sa vina si banuti :)

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Anca! :) Si mersi de follow. Scriu rar sa stii :)
      cu Flip Flop nu reusesc sa ma inteleg, nuanta pielii mele nu se pupa deloc cu ea. Daca vrei sa ti-o trimit, let me know.

      Delete
    2. Cum nu te intelegi ca e o nuanta asa de frumoasa :)
      Ehh si rar e bine :) Nu e problema :* Si eu acuma am vazut ca mi-ai dat reply sry :D cam tarziu :))

      Delete
    3. Sa stii ca inca e disponibila oferta :P
      Nu ma inteleg pt ca subtonurile pielii...whatever :)) nu ma incanta cum arata.

      Delete
  2. Ce frumos arata pe unghiile tale! Ma bucur mult ca ti-am descoperit blogul!

    ReplyDelete
  3. mi-am comandat si eu flip flop, cocktail si city break
    am vrut si pool party dar pana am dat comanda deja era oos:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. si ma bucur ca am descoperit blogu tau, ai niste unghii fenomenale!

      Delete
    2. Mersi Diana :) Da, vad ca acum majoritatea nu mai sunt disponibile. Sper sa le readuca.

      Delete
    3. Diana, vad ca le-au restockuit pe toate :)

      Delete
  4. mda, nuanta Exotic Dream mi-au trimis-o pe jumatate goala si uscata. Sper sa mi-o schimbe:(

    ReplyDelete