Pages

Tuesday, May 14, 2013

Farmec Collection: noua colectie de lacuri de unghii pentru vara 2013


Azi am primit un newsletter de la Farmec care mi-a trezit interesul - la propriu :) abia ma trezisem.
Newsletterele lor sunt de obicei interesante si aduc mereu ceva nou. Nu de putine ori am cumparat produse in magazine pe care mi le prezentasera initial pe mail.

De data asta era vorba de oje. OMG.
Disclaimer: Nu sunt afiliata in niciun fel cu Farmec. I'm just a fan.

Comunicatul: 
Farmec collection este o gamă extrem de “schimbătoare”, în fiecare sezon primăvară-vară şi toamnă-iarnă, culorile vor fi schimbate şi vor fi perfect adaptate tendinţelor de sezon. Evident, culorile vor fi super-moderne, astfel încât manichiura va deveni un accesoriu fashion propriu-zis.

Pentru vara 2013 ne-am lăsați inspirați de petrecerile la piscină și am inclus în gama Farmec Collection 7 nuanțe care să-ți aducă manichiura în centrul atenției:

  • apa limpede și cerul senin se regăsesc în cele două nuanțe de albastru Pool party si Deep dive;
  • iar înghețata fructată și băuturile cu gheață se reflectă în nunațele roșii Cocktail și Exotic dream;
  • ojele Spring break (verde), Flip-flop (corai) și City break (violet) sunt accesoriile perfecte pentru costumele de baie colorate din acest sezon, completând cu succes bronzul arămiu.
Și, pentru că ne-am gândit că e importat ca un lac de unghii să-ți ajungă exact cât e nevoie, am ambalat gama Farmec Collection în sticluțe de 5 ml, care să-și găsească ușor locul în bagajul de vacanță. 

Pretul unei oje din Collection este 4,47 lei in magazinul online Farmec.

Sursa imaginilor si unde puteti cumpara online colectia: click here.

Si pentru ca sa discuti despre oje fara poze e ca si cum ai descrie o gluma in loc sa o spui :) Iata-le.

Daca Blogger nu ar fi asa pisi as pune pozele cu hyperlink la site :| Sau as fi pus pozele direct cu URL din site, dar farmec are un viewer de poze fitzos.

Urmeaza sa postez swatch-uri indata ce ajunge coletul pentru ca - normal? sau anormal? - le-am comandat pe toate (daca nu ma credeti, luati de priviti. Imi pare rau ca am pus comanda super repede si nu am adaugat si alte produse...chiar vroiam). Si pentru ca au promotie in 1-19 mai - o sa primesc cadou un repelent. Awesome, ca intentionam sa il caut prin magazine

Comentarii:
  • mi-ar placea sa aiba toate ojele Farmec macar swatch-uri cum are aceasta colectie.
  • that being said, nu reiese foarte clar care nuanta e care. As zice ca e cazul pentru: Cocktail, Exotic dream, Flip flop. 
  • se adreseaza OK catre un public larg cu o colectie bazata pe anotimp - nu neaparat familiarizat cu colectii de oje de inspiratie care mai de care (Cirque du Soleil, blockbustere...)
  • abia astept sa le vad in persoana :) Deep Dive (bleumarin) imi seamana a Blue Satin dar nu stiu daca are sens comparatia. Verdele (Spring break) e foarte dragut, pacat ca e intr-o singura poza. Pool party (bleu) e o nuanta foarte la moda prin colectii. Iar City Break (liliachiu) ma intriga :) Chiar daca am cred minim 7 movuri in colectie.

Editorial partial offtopic:

Wow! :) Cred ca este prima colectie sezonala de lacuri pentru unghii a unui brand romanesc.
Felicitari, Farmec! M-ati entuziasmat mai mult la fel de mult cat pentru o noua colectie OPI sau China Glaze.
Sunt atasata de acest brand, poate si dintr-un pic de mandrie nationala. Sunt produse de calitate. Sunt produsele cu care s-au ingrijit mamele si bunicile noastre cand nu aveau de ales. Faptul ca ne fac sa cumparam in continuare produsele acum, cand avem un numar ca si nelimitat de optiuni, mi se pare extraordinar. Ador si faptul ca au un magazin online dragut si pus la punct.

Si foarte important: nu cresc preturile artificial. Ojele lor sunt ieftine doar ca pret, pentru ca sunt de foarte buna calitate. Isi mentin preturile la nivel bun pentru piata romaneasca si asta, impreuna cu continuarea liniilor de produse clasice pe de o parte, dar si reinnoirea/suplimentarea periodica - toate contribuie la un public constant si fidel. Farmec is the best.

2 comments:

  1. Multumim foarte foarte frumos pentru un feedback sincer si pentru sustinerea ta! In toamna vom lansa o noua collectie cu lacuri potrivite cu anotimpul si vom incerca sa aplicam sfaturile tale si a celorlate fete care ne ofera feedback:)

    ReplyDelete
  2. Multumesc Farmec! :) Acum am postat si swatch-urile.
    Astept cu interes si colectia de toamna.

    ReplyDelete